O fakultetu

GBSB je akreditovan privatni univerzitet u Barseloni, koji edukuje mlade sa ciljem da ih pripremi za karijere u biznis sektoru internacionalnih firmi i kompanija. Osnovan je usled tržišne potrebe za školom biznisa koja će ponuditi potpuno novi model učenja zasnovan na znanjima i veštinama koje su neophodne da bi se opstalo u modernom svetu.

logo_91_logo_703

Studenti se nalaze u internacionalnom okruženju i organizuju različite projekte, studije slučaja i prezentacije koje im pomažu da se upoznaju, sarađuju i nauče. Podržava se znanje više jezika – nastava je na engleskom jeziku, a studentima su u ponudi časovi španskog, kineskog i ruskog jezika. Kako svet napreduje, tako se i biznis model menja, pa mu se nastavni plan prilagođava svake godine. Fokus je na inovativnosti i kompanije to prepoznaju. Ovo je jedan od retkih fakulteta koji se bavi programom “Sačuvaj planetu” i pokazuje studentima kako da njihova znanja i ideje za razvoj kompanija prilagode dobrobiti planete, čemu sve više kompanija teži i zato su diplomci ove ustanove na vrednosti.

graduation students

Karijerni centar

GBSB je još od osnivanja povezan sa velikim kompanijama koje rade u industriji. Cilj je obrazovati mlade profesionalce u delovima gde je industrija slaba i na taj način ispuniti potrebe industrije. Iako kompanije dolaze same na kampus u potrazi za adekvatnim kadrom, karijerni centar je tu da vam bude podrška u svakom koraku u pronalasku posla i pripremi za intervjue. Neke od kompanija sa kojima GBSB sarađuje jesu Deloitte, Philips, Ford, Deutsch bank, Loreal, Wal Mart, Vodafon, Hilton i drugi.

barcelona-skyline

Lokacija

GBSB je lociran u prelepoj Barseloni, a postoji i kampus u Madridu. Lepo vreme, blizina mora i život u metropoli su samo neki od razloga zašto studenti iz celog sveta dolaze na studije baš ovde.  Barselonu krasi prelepa arhitektura, ukusna hrana, noćni život i opuštena  atmosfera – znate da nećete pogrešiti. Ljudi su slični našem mentalitetu, srdačni i ljubazni, tako da ćete se lako prilagoditi.

xl_5034_TP-barcelona

Kampus se nalazi u najlepšem delu grada, na samo sedam minuta od glavnog trga Plaza Catalunya. Zgrada je moderna, građena specijalno za fakultet kako bi imala sve što je potrebno za efikasno i prijatno učenje. Pored standardnih učionica, kampus se sastoji i od čitaonice koja je ispunjena kompjuterima i mestima za učenje, kao i od prostorija za timske projekte. U bašti fakulteta se odvija veći deo aktivnosti i studenti je rado koriste za odmor i opuštanje.

Global-Business-School-Barcelona-Entrance

Beograd i Barselona su povezani avio prevozom, a karte lako možete pronaći putem interneta.

Programi i cene

Nastava je isključivo na engleskom jeziku, a postoji opcija dvojne diplome u saradnji sa Swiss UMEF University.

Osnovne studije traju tri godine, a programi su:

 • Global Communication
 • Global Management
 • Global Marketing
 • Global Entrepreneurship

Cena programa je 9 900 eura godišnje.

Master studije traju godinu dana, a programi su:

 • MA in Tourism and Hospitality Management
 • MA in Communications and Future Marketing
 • MA in Fashion and Luxury Business Management
 • MA in Business Inovation

Cena je oko 6 450 eura godišnje, zavisno od programa.

 • MSc of Finance
 • MSc in Marketing Management
 • MSc in International Business Management
 • MSc in Entrepreneurship
 • MSc in Operations and Supply Chain Management
 • MSc in Digital Business Madrid

Cena programa je oko 14 600 eura godišnje.

MBA programi traju godinu dana, cena je oko 16 200 eura.

Ukoliko niste sigurni u svoje znanje engleskog jezika fakultet organizuje program pripreme jezika.

global-business-school-barcelona-masters-degree-graduates

Prijava

Prijava i upis su preko Ino Agencije direktni, slanje je besplatno. Javite nam se za više informacija.


Ukoliko vas interesuju studije u inostranstvu pošaljite nam besplatan upit