Predstavljamo vam još jedan koledž u Torontu koji nudi veliki izbor programa visokog kvaliteta po povoljnim cenama!

mohawk_college.jpg

Život u Torontu

Toronto je najveći grad u Kanadi i nalazi se u regiji Ontario i čini ga izrazito multikulturno društvo. Forbes časopis je Toronto svrstao među 10 ekonomski i poslovno najmoćnijih gradova na svetu koji svojim diverziteom i veličinom privlači puno investicija. Ovo je jedan od retkih gradova u Severnoj Americi gde možete komotno da živite bez automobila, s obzirom da Toronto poseduje jedan od najvećih sistema javnog prevoza na kontinentu. Kada je u pitanju gradski prevoz, među stanovništvom je veoma popularno da koriste bicikle.

93bc-toronto-skyline.jpg

Kao i u svakom velikom gradu, i ovde postoji velika umetnička scena, prisutne su baletske kompanije, opere i uspešne galerije, kao i mnogo drugih načina da se provede slobodno vreme. S obzirom da se nalazi na jugu Kanade, Toronto ima relativno izbalansiranu klimu, sa četiri razdvojena godišnja doba – leta su duga i topla, za neke i dosta vlažna, a zime su hladne, ali ne ekstremno hladne kao u drugim delovima Kanade.

ih-iahs-intertior-820x370

Mohawk College

Mohawk koledž je državna institucija osnovana 1966. godine koja broji oko 30 hiljada studenata. Koledž ima tri lokacije u Torontu i sva tri kampusa su moderno opremljena za različite oblasti koje se na njima proučavaju. Jedna od velikih prednosti koje fakultet pruža je mogućnost za internacionalne studente da budu smešteni u kanadskoj porodici kako bi se lakše integrisali u novu zajednicu, brže i bolje naučili engleski i smanjili sebi troškove stanovanja. Pored toga, Mohawk koledž ima biblioteku na više lokacija, pored već pomenuta tri kampusa što omogućava studentima da pristupe svom naloguna različitim delovima Toronta. Uz biblioteku, koledž ima i ful opremljenu teretanu koja je na usluzi studentima. Uz sve to, studenti mogu da se pridruže nekoj od brojnih studentskih organizacija i udruženja i da obogate svoj društveni život, a time i popune slobodno vreme.

cummings-location-interior.jpg

SC-Athletics-800

Master programi

Aboriginal Small Business Management, Analytics for Business Decision Making, Business Analysis, Creative Arts Business, Human Resources Management, International Business Management, Multimedia Storytelling, Office Administration – General, Public Relations, Small Business and Entrepreneurship, Supply Chain Management, Advanced Police Studies, Advanced Security Management, Autism and Behavioural Science, Brain Disorders Management, Community and Social Services Management, Concurrent Disorders, Early Childhood Education – Intensive, Educational Support – Intensive, Expressive Arts, Mental Health and Disability Management, Recreation Therapy – Intensive, Social Service Worker – Intensive, Accessible Media Production, Communications Media Practices, Diagnostic Cardiac Sonography, Personal Support Worker, Gas and Oil Burner Technician, Power Engineering Techniques, Utilities Systems Operator.

Pretražite sve programe koje Mohawk koledž nudi ovde.

ff-mcintyre-StageViewFromBack-1920x1080

Cene

Cena semestra košta od 7000 do 10 hiljada dolara. Cena dosta zavisi od programa koji ste izabrali, a u nju je pored školarine uračunato i zdravstveno osiguranje. Troškovi života iznose 1500 i 3000 dolara mesečno.

medic.png

Uslovi upisa

Potrebno je da položite testove znanja engleskog jezika TOEFL ili IELTS, kako biste mogli da priložite rezultate kao dokaz znanja engleskog. Pored toga, neophodna je standardna lična dokumentacija, a sama prijava se plaća 100 kanadskih dolara.

collaboratory-interior1

Rok za prijavu

Poželjno je prijaviti se što pre zato što proces dobijanja vize može da traje i nekoliko meseci. Krajnji rok za prijavu ukoliko započinjete studije u septembru je 15. jun, ukoliko počinjete u januaru, 15. novembar, a ukoliko želite da počnete izabrani program u maju, rok za prijavu je 15. mart.

mohawk-college