Minhenska Biznis škola je jedan od vodećih privatnih univerziteta u Nemačkoj, koja postoji već 35 godina i akreditovana je od strane Bavarske i Nemačke. Svi studijski programi na MBŠ su akreditovani i od FIBAA (Foundation for International Business Administration Accreditation). FIBAA je evropska, internacionalno orijentisana agencija za kvalitet  u visokom obrazovanju. download

Minhenska Biznis Škola važi za najinternacionalniji i najotvoreniji nemački univerzitet. Sam univerzitet je mali, i ima 500 studenata, što omogućava profesorima da se zaista posvete studentima. Predavači su vrhunski akademci, ali i eksperti iz industrije i privrede Bavarske, kao i međunarodnih firmi koje rade u Nemačkoj i u svetu. MBŠ nudi veliki broj praksi za vreme i posle studija, i odlično su povezani sa firmama u Nemačkoj. Kroz alumni mrežu i karijerni centar MBŠ, Univerzitet se sam zalaže da se studentima nađu prakse i poslovi u Nemačkoj. U toku studija moguće je otići na razmenu na neki od njihovih partnerskih univerziteta ili preko Erasmus + programa.

Svi programi mogu biti na engleskom ili na nemačkom jeziku, neki počinju i na zimu:

munich business school programi

Cena studija je okvirno 11000 evra po godini, postoje varijacije po programima.

Ino Agencija je zvanični agent Munich Business School za Balkan. 

Preko Ino agencije dobijate direktan kontakt sa univerzitetom i besplatnu reviziju dokumentacije i besplatno popunjavanje aplikacije. Aplikacija je besplatna, i ako je prođete, onda postoji intervju (uživo ili preko skajpa) a on se plaća (50 evra).

Ukoliko ste zainteresovani za studije na Munich Business School pošaljite besplatan upit: