Les Roches Global Hospitality Education nalazi se  među top tri rangirana univerziteta u svetu u Hospitality oblasti (hotelijerstvo i ugostiteljstvo). Deo je grupacije Sommet Education.

Ponuda programa u 5 kampusa širom sveta pruža izuzetne mogućnosti za razvoj preduzetničkih sposobnosti u oblasti ugostiteljstva i hotelijerstva.

1734df2

Ovde bismo izdvojili kampus Les Roches – Marbella kao veoma uspešan i tražen među studentima. Poseduje akreditaciju izdatu od strane New England Association of Schools and Colleges (NEASC). Studenti su izloženi širokom spektru Hopitality Management predavanja, koji pokrivaju povezane delove Travel & Tourism industrije. Hospitality School Les Roches u Marbelji nudi studentima švajcarski kvalitet obrazovanja i mediteranski način života u Španiji.

Les Roches podrazumeva pruža objedinjeni Hospitality Bachelor programa, koji pruža pored teorijskog znanja i praktično. Osnovne studije traju 3,5 godine, i obuhvataju 2 prakse od 6 meseci, koje su plaćene!Kampuse godišnje poseti preko 60 svetski renomiranih kompanija, koje svakom studentu daju u proseku 3-4 ponude za praksu.

spanija studije
Tokom studija, polaznici imaju priliku da budu regrutovani za nove članove timova najprestižnijih hotelskih giganata na svetu: Four Seasons, The Ritz-Carlton, Marriot, Hyatt, InterContinental, Hilton, Kempinski, Mandarin Oriental, itd. Tu su i poznati svetski brendovi iz drugih sfera: Louis Vuitton, Rolex, Disneyland, UEFA… Svi oni direktno sarađuju sa Les Roches i redovno pojačavaju svoje timove zaposlenih na ovaj način. Najbolje govori činjenica da 86% studenta na dan diplomiranja dobiju 2-3 ponude za posao!

studije u spaniji
Marbelja je poznati turistički centar

Ono što je karakteristično za Les Roches je činjenica da školu pohađa preko 1.500 studenata različitih nacionalnosti. Time se stiče iskustvo multikulturalnosti na samom kampusu, i razvija sposobnost poslovanja u čitavom svetu.

Alumni mrežu čini oko12.000 studenata u 130 zemalja širom sveta, i nudi studentima stalnumeđusobnu vezu sa bivšim studentima koji su na vodećim pozicijama svedskih brendova i elitnih lanaca hotela.

marbelja spanija
Programi

UNDERGRADUATE PROGRAMS
Bachelor Degree in Hospitality
BBA with Intensive English
Hotel Management Diploma
Our Specializations
Experience the world

POSTGRADUATE PROGRAMS
Postgraduate in Hospitality
Postgraduate in Marketing Management for Luxury Tourism
Postgraduate in International Hotel Management – Executive Program

OTHER PROGRAMS
Spend a Semester in Spain
Summer Program

CENE preuzmite ovde. Smeštaj i hrana su uključeni u cenu.

PRIJAVA košta 250 evra. Usluga slanja preko Ino agencije je besplatna. Prijava je otvorena tokom cele godine i studije počinju u januaru, aprilu, julu/avgustu i oktobru.

Ukoliko vas interesuju studije u Španiji, pošaljite nam besplatan upit.